Az álarcot levéve, ölelem a világot.

Pécsi lány

Pécsi lány

Megosztod vagy megszívod?

Facebook

2016. december 13. - pécsilánypesten

1c4e32659be474a38f6fe972b814b357.jpgFurcsa. Érdekes, hogy mi történik az online világban, nem? Mondom én, aki online marketingesként dolgozik, aki a Facebookra esküszik, mint marketing, aki ezen a platformon kutatóként is megállná a helyét, hiszen annyit elemzi még álmában is. Van, amit nem féltek és van, amit igen, ők az adatok. Sosem írok hivatalos dolgokat a messengerbe, puszán azért mert átvilágítják. Tudtad? Ha eddig nem szeretted a Facebook hirdetéseket, most szólok, hogy hamarosan az üzeneteink között is lesznek ezek kikapcsolhatatlan görcsök. Észrevetted, hogy az Instagram platformján is vannak hirdetések, manapság az sem szent már, hiszen a több milliós felhasználó potenciális ügyfél minden cég számára! Tudtad, hogy az Instagram mikor elkezdődött híres amerikai színészeket, rock bandákat kértek fel, hogy készítsenek magukról fotókat, ezzel bevonzva a fiatalokat?! Tudtad, hogy jelenlegi statisztikák szerint nézettebbek a Facebook videók, mint a Youtube, más kérdés azonban az, hogy az üzenőfalon, ha akarjuk, ha nem elindulnak a videók, amik már ---> 1 nézőnek számítanak. Manipuláció, Facebulláció. Szemétség, de ez kérem a business. Azt látod, hogy az élővideók egyre népszerűbbek, hogy a Kasza Tibi oldalán lassan több a látogatottság, mint az Emag Black Friday napján? Igen, a saját termék kincs és lassan a Tv2 nézheti, ahogy elúsznak a számok. Mert mi számít? A számok, a számok, a pénz, a platform, a mobilitás, az innováció. Micsoda borzalmas szavak, nagyanyám erre azt mondaná, hogy kislányom inkább mosd meg krumplit, mint hogy itt hadoválsz nekem... A tanácsom, hogy LÉGY tudatos!
Ha azt teszed ki, hogy gyermeket vársz, baba boltok webshopjaival fogsz találkozni, ha eljegyeztek esküvős hirdetések bombázzák majd életed. Ha szereted tedd, ha nem, ne lepődj meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsilany.blog.hu/api/trackback/id/tr4212045929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása