Az álarcot levéve, ölelem a világot.

Pécsi lány

Pécsi lány

Pózolj virággal #avirágbiznisz

2016. május 27. - pécsilánypesten

Halott virágok illatát nyögik az instagram posztok! #szeretengem #boldog #flowerpower

u.jpg

Nem, ez nem a nappalimban készült. Lányok százai ontják ezeket a fotókat, igyekszik mindenki megfelelni, ezért többen még maguknak is vásárolnak ilyen csokrokat. Nem vicc! Egyszer egy pasim azt mondta, hogy azért nem kapok virágot, mert ez egy jó biznisz a virágosoknak. Gondoltam magamba ez is egy paraszt. Egy felől örülök, hogy a virágosok fejlődnek, már-már trendet teremtettek, de van ami nem tetszik.

Lássuk mennyibe kerül is ez a csoda doboz:

16 szál: 15.000 Ft, de legyünk NAGYON SZERELMESEK, hiszen  egy NŐ minden pénzt megér (vagy nem) a 99-100 szál (rózsák fejének nagyságától függ) 90.000 Ft!!!!!  Kérdem én, hogy WTF? Ennyi pénzből inkább egy nyaralásra mennék, Te nem? A celeb - szelep embereknél még mindig működik a marketing. Ajándékba küldik a cégek ezeket a csokrokat, egy jó fotó és like-ok ezreit tapossák a gennyteret. Mikor mentek fel a virágok árai ennyire? Nagyanyámnál több szár rózsa boldogan mosolyog a kertben, hagyjam fel a jelenlegi munkám és dobozoljak virágokat? Szerintem, klassz ez a doboz, érdekes ajándék lehet egy szülinapra, jeles eseményekre, azonban a szerelem vonalzójának mértékét ne egy 90 ezres csokor diktálja. 

3865_406.jpg

Kreatívabbnak találnám, hogy ha az illető több csomag zöldhagymát szorítana egymásmellé és egy spárgával megkötözné és azt vágná hozzám, amikor találkozunk, vagy ez már túl vidéki?  A szalag felőlem lehet a nyakában, csengő helyett. Iszonyat szexi, ahogy egy férfi így bejelenik, nem?  

Lábjegyzet: Én is szeretem a virágokat és kapni is szeretek!

Nem értjük, hogy a férfiak miért adják fel lassan a randizást? Mert ezek az igények, ezek az árak, virágok és a csillogás. Good morning ez nem Hollywood!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsilany.blog.hu/api/trackback/id/tr978752534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása